Huwelijk

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Natuurlijk moet er nu van alles geregeld worden, zoals het vinden van een mooie auto. Bij H&L Trouwservice zijn jullie in ieder geval aan het juiste adres. Niet alleen onze Rolls Royce Silver Shadow kan worden gehuurd, wij zorgen desgewenst ook voor een prachtig zijden boeket voor op de auto. De Rolls Royce beschikt tevens over een royale instap en veel beenruimte. Dus hoe groot de jurk ook is, in deze auto zit je altijd comfortabel. Laat ons weten wat de wensen zijn, dan zorgen wij er samen met jullie voor dat er een onvergetelijke dag wordt neergezet.

Jubileum

25, 40, 50, 60, 65 of misschien wel 70 jaar getrouwd? Hoeveel jaar het ook mag zijn, een dergelijke dag maak je compleet door het inhuren van onze Rolls Royce Silver Shadow inclusief chauffeur. Verras je ouders of vrienden door gebruik te maken van onze trouwservice en maak daarmee deze feestelijk dag compleet.

Overige feesten en partijen

Gepromoveerd, met pensioen, een gala of iets anders te vieren? Ook dan kan er gebruik worden gemaakt van H&L Trouwservice. Onze Rolls Royce Silver Shadow brengt u in stijl naar de feestlocatie. Weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur een e-mail naar henl@henltrouwservice.nl of tel 06-18927223.