Anderen over H&L Trouwservice

Nico en Lisanne Kottrik
Wij zijn via internet bij Henk zijn trouwauto service uitgekomen. Henk verwelkomde ons vriendelijk bij hem thuis en legde daarbij uit hoe alles in z’n werk zou gaan. Daarna zijn wij meegegaan naar de auto en hebben we een uitgebreide proefrit gedaan, heel fijn! Zo ervaar je toch het beste hoe de auto bevalt / is. Op de dag zelf was Henk ruim optijd aanwezig. Wij vonden het prettig dat Henk een rustig karakter heeft en dat je tijdens deze drukke (en leuke) dag bij Henk even tot rust kan komen onderweg in de auto.
Wij kunnen H&L trouwservice bij iedereen aanraden! Bedankt Henk voor jouw service ????
Jan Paul en Jellie
 “Fantastisch mooie auto van binnen en buiten. Foto’s zijn erg mooi geworden. Henk is een ontzettend aardige man en brengt je overal naar toe! Ik zeg een dikke 10!”
Wilco en Emmaly
De Rolls Royce is een prachtige auto om mooie foto’s mee te maken. Henk is een goede chauffeur, rustig, kundig en persoonlijk. Wij hebben hele leuke reacties gehad van onze gasten.
Wij willen H&L trouwservice bedanken voor hun bijdrage aan een bijzondere dag.
Sander en Samantha
Mede dankzij H&L Trouwservice hebben wij een mooie trouwdag gehad !! Een hele mooie Rolls Royce Silver Shadow uit 1972. Een geweldige chauffeur Henk. Henk is professioneel en denkt met je mee uit zijn ervaringen. Henk staat open voor alle wensen die je als bruidspaar hebt. En is zeker niet de moeilijkste om alvast de route van te voren met jullie te rijden. Zodat alles op jullie dag goed geregeld is. Wij zijn heel erg tevreden over H&L Trouwservice !! Groetjes Sander & Samantha. Veel succes in de toekomst !! 
Marco en Brenda
De aankomst op onze bruiloft was compleet door de prachtige auto van Henk. De auto is goed onderhouden, Henk is een aardige chauffeur  en vertelt vol passie over zijn auto. Het contact vooraf verliep soepel en prettig en er werd met ons meegedacht. Hartelijk dank voor deze mooie ervaring!
 
Marco en Brenda
Martijn en Deborah
Wij hebben een hele mooie bruiloft gehad, mede mogelijk gemaakt door H&L trouwservice. Een prachtige Rolls Royce met chauffeur tot onze beschikking. Henk is een zeer professionele, rustige chauffeur die oog heeft voor detail. Wij willen Henk (en Liesbeth) bedanken voor de mooie momenten in de Rolls Royce.
 
Groetjes Martijn en Deborah
Frans en Geke Poppe

Hele mooie dag gehad! De Rolls is een fantastische trouwauto en Henk de chauffeur was professioneel en toch persoonlijk. Al met al hebben we mede door H&L een prachtige dag gehad!

 

Frans en Geke Poppe

Durk en Daniëlle
Het was fantastisch om in de rolls te zitten. Het is een prachtige auto om te zien en de chauffeur is super vriendelijk. We hebben erg genoten van de rust die je even hebt tijdens de autorit. Henk brengt je overal zonder dat je hoeft na te denken. Dat was wel even fijn. Zo’n dag is toch beetje hectisch dus is het fijn dat je even gereden wordt. Hij was mooi optijd bij ons en heeft ons na het feest netjes thuis afgeleverd. Top service. Bedankt voor alles Henk en Liesbeth. Jullie zijn geweldige mensen.
 
Groetjes Durk en Daniëlle
Michiel en Daniëlle

Meteen al vanaf het begin klikte het tussen Henk en ons. Erg prettig was het dat hij van tevoren is langs gekomen om de gehele route een keer te rijden.

Op de dag zelf zaten we prinsheerlijk in de prachtige auto! De momenten in de auto waren echt even een rustmoment en bovendien erg gezellig met Henk.

Ook nog bedankt voor de heerlijke fles bubbels!